Kontormalmo.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Kontor att hyra i Malmö Centrum

2000 m2 kontor i Malmö Centrum att hyra

Kontor att hyra i Malmö Centrum

Ytor som anpassas efter er verksamhet.

Planlösning

Ytor som hyrs ut totalt eller som mindre kontor efter anpassning till er verksamhet.

Kommunikationer

Skånetrafikens linje 4 har hållplats precis utanför fastigheten. Denna busslinje går med täta mellanrum vilket gör pendlingen mycket smidig. Kommer du med bil så är det lätt att parkera. Det är gratis parkering på gatorna i området. Föredrar du fast parkeringsplats finns det möjlighet att hyra parkeringsplats inne på gården.

Hitta hit med Skånetrafiken

Service

I fastigheten finns livsmedelsbutik. Är du i behov av mer shopping och riktigt stort utbud av butiker är du nära Värnhemstorget där köpcentrat Entré ligger. Där finns det gott om lunchutbud, frisörer och shopping.

Övrigt

[xxxxx] är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyres...